Pisalo Premec

PISALO PREMEC PO VAŠI MERI

Švicarsko podjetje Premec (ust. leta 1961) je vodilni in največji svetovni proizvajalec minic za pisala. Odlikuje jih izredna kvaliteta in obstojnost, s čimer zagotavlja dolgo življenjsko dobo pisala. Zato je Premec prva izbira največjih svetovnih proizvajalcev pisal.

Sedaj pa so v sodelovanju s priznanim studiem BMW Group razvili svoje lastno pisalo Chalk, ki je prejelo več mednarodnih nagrad za vrhunsko oblikovanje. Odlikuje ga edinstven polkrožna oblika zaponke, lahki naravi prijazni materiali in izredno kvaliteten sistem pisanja.

 

DIGITALNI TISK

Poleg širokega spektra atraktivnih barv Premec omogoča tudi digitalni tisk po celotni površini pisala. Sedaj lahko ustvarite unikatno pisalo, ki bo na izredno inovativen način promoviralo vašo blagovno znamko ali izdelek. Zato pustite domišljiji prosto pot in izdelajte pisalo po vaši meri.

 

MIX & MATCH

Omogoča, da si izdelate pisalo, ki bo kar najbolje predstavljalo vaše podjetje ali blagovno znamko. Izbirate lahko med 12 standardnimi barvami in jih poljubno kombinirate med tremi deli pisala (telo, zaponka, gumb). Pisalo omogoča tudi tisk na telo ali zaponko v sito ali tampo tehniki.

Iz zaloge lahko izbirate med 12 standardnimi barvami pisal z belo zaponko in modro minico. Na pisala lahko glede na vaše želje ponudimo tudi dotisk vašega logotipa (doplačilo).